DOGODKI

Pridružite se mi na enem od mojih predavanj ali seminarjev, kjer vam bom predstavila svoje poti in delo ter življenje v tujini

 

Uradna predstavitev knjige S TREBUHOM ZA KRUHOM

 

KDAJ:

18.10.2017 ob 19:00

KJE:

knjižnica Logatec

ZEMLJEVID:

“Namen te knjige je vzbuditi zavedanje, da navkljub vsesplošni prepričanosti o krizi vedno obstajajo še druge možnosti in poti, če smo jih le pripravljeni uvideti in za to nekaj tudi narediti!”

Maja Novak, Mayita je avtorica dveh popotniških knjig, ki aktivno piše članke, prireja predavanja in seminarje, osebno svetuje in poziva ljudi k aktivnemu življenju in delu v tujini. Potovala je v odmaknjene kotičke dežel tretjega sveta in na drugi strani delala kot stevardesa/nutricionistka z najbogatejšimi zemljani na zasebnih luksuznih jahtah. Oba svetova sta jo podučila o tistih najbolj skrivnostnih resnicah življenja in sveta samega ter jo obdala z neprecenljivimi izkušnjami.

V predstavitvi druge knjige S trebuhom za kruhom vam bo Maja predstavila kako lahko tudi vi čim HITREJE, čim bolj UČINKOVITO in čim bolj FINANČNO UGODNO na delo v ZDA, Novo Zelandijo, Mehiko, na Sejšele, Francosko riviero in izkusiti popotniška ter prostovoljna dela.

Predavanje je za obiskovalce BREZPLAČNO, možen nakup knjige S trebuhom za kruhom z 10% popustom in podpisom avtorice.

Predstavitev se hitro polni, da ne ostanete brez sedeža, prosim, da čimprej rezervirate svoje mesto.

PRIJAVA

Potopisno predavanje SEJŠELI

 

KDAJ:

23.10.2017 ob 19:00

KJE:

kavarna hotela UNION Ljubljana

ZEMLJEVID:

“Zakaj na otoku Moyenne straši, zakaj je La Digue moj najljubši otok na svetu in zakaj hudiča pod nobenim pogojem nisem želela jesti karija iz netopirjevega mesa?”

Komaj vas čakam, da se mi pridružite na popotovanju po Sejšelih, otočj, ki je kar 6 mesecev predstavljalo moj dom, saj sem tam delala kot stevardesa na jahti. Potovali bomo po mojih najljubših kotičkih glavnega otoka Mahe, obiskali najmanjšo prestolnico sveta Victorio z živahnim lokalnim marketom, se prepustili valovom v mističnem Police Bayu, pravljičnem podvodnem svetu in se “mastili” z mojim najljubšim kosilom, hobotničnim karijem. Predstavila vam bom absolutno magičen otok La Digue, v katerega sem se zaljubila že na prvem obisku! Tam se bomo s kolesom popeljali do naravnih rezervatov, kjer prebivajo kopenske želve, spoznavali okolje netopirjev in se podali tudi na tropski pohod po jungli in do mojega najljubšega slapu Sauzer!

Se vidimo 23.10. ob 19.00, v kavarni hotela UNION, v organizaciji popotniške agencije Shappa in skupaj skočimo v prečudovit Indijski ocean!

Predstavitev se hitro polni, da ne ostanete brez sedeža, prosim, da čimprej rezervirate svoje mesto.

PRIJAVA
mayita-200-200

Prejmi BREZPLAČNO KNJIŽICO

 

 

Vpiši se na e-novice in prejmi zanimivo knjižico 10 stvari, ki sem se jih naučila med življenjem in delom v tujini.

Uspešno ste se prijavili!

PRENESI