S TREBUHOM ZA KRUHOM

V bogati knjigi bralec dobi izčrpne informacije o delu in življenju v tujini iz prve roke. Se želite odpotovati v ZDA in opravljati delo mentorja v skavtskem taboru? Kaj pa au pair in Nova Zelandija? Ali pa želite doživeti popolnoma novo izkušnjo kot stevardesa ali mornar v jahtni industriji? Poleg tega pa vam Mayita v knjigi ponudi tudi kratek opis popotniških del, ki jih lahko opravljate medtem, ko potujete po svetu. Knjiga vam bo dala informacije in motivacijo, ki jih potrebujete, ko se odločite za pot s trebuhom za kruhom.

Ker situacija z delovnimi mesti za nadvse perspektivno mladino v Sloveniji ni ravno rožnata, sem obilo svojih izkušenj s potovanj, iskanj služb in opravljanja različnih del po svetu zbrala v to nadvse poučno in zabavno knjigo. Želim, da vsi mladi, ki ste željni novih izkušenj in pripravljeni delati, dobite vpogled v življenje in delo v tujini ter se s trebuhom za kruhom odpravite tudi sami, če si to želite. Predstavljam svoje zgodbe o delu v ameriškem skavtskem kampu in opravljanju dela au-pair na Novi Zelandiji, izkušnje moje prijateljice, ki je delala v Kanadi, in izkušnje iz mojega najljubšega dela – na prestižnih zasebnih jahtah na Francoski rivieri. Nekaj tudi o svoji izkušnji Helpx na Novi Zelandiji in popotniškem delu v hostlu v Mehiki. Ob tem ponujam tudi obilo motivacije, da bo pot do kruha v tujini čim hitrejša in učinkovitejša, kruh pa slastno hrustljav in mamljivo dišeč! Vse sem napisala iz svojih lastnih izkušenj, vi pa zase vzemite tisto, kar želite spraviti v prakso.

Priročnik je napisan v sodelovanju z mojimi prijatelji, sodelavci in delodajalci v tujini, ki so velikodušno delili svoje mnenje in nasvete glede različnih del. Namen te knjige je vzbuditi zavedanje, da navkljub vsesplošni prepričanosti o krizi vedno obstajajo še druge možnosti in poti, če smo jih le pripravljeni uvideti in za to nekaj tudi narediti! Moja vizija je, da ljudi, željne izkušenj, popeljem v svet, kjer lahko odprete um za malce drugačne poglede ter se s potovanj in dela v tujini vrnete v Slovenijo polni novih izkušenj, delovnih navad, nazorov in novih pogledov na situacijo. Tako lahko SKUPAJ Slovenijo povzdignemo na višjo, upanja polno in bolj pozitivno obarvano raven.


PRELISTAJ KNJIGO

NOVO! S trebuhom za kruhom 16.90 EUR

Pošljite mi e-mail s svojimi podatki in naslovom in že v nekaj dneh bo knjiga v vašem domu. Ker je knjigo prvih 6 mesecev prepovedano prodajati s popustom vam tokrat za darilo podarim ZASTONJ POŠTNINO! Plačilo poteka preko TRR, Pay Pal-a ali po povzetju.

Naročite svoj izvod

Potovati ali ne potovati? Samo potovati ali delati na potovanju in podaljšati potovanje? Retorična vprašanja, ki se nam popotnikom vedno porajajo, odgovori so pa še kako dobro znani. S trebuhom za kruhom je mnogo več kot le knjiga o izkušnjah dela v tujini, je pregleden koncept in vpogled v različne oblike dela po kontinentih obogaten s povezavami do internetnih strani. Knjiga vas po korakih popelje od ideje, do nakupa kart, organizacije dela, iskanja prenočišč in ponuja obilo motivacije, da poiščete svoje skrite talente, ki se zbudijo, ko ste daleč stran v najljubšem kraju na svetu. Vsebina kar poka od informacij in zagotovo jo boste vzeli v roke večkrat, saj mora človek kar malo prespati vse skupaj, da lahko nadaljuje raziskovanje in planiranje lastnih idej. Z lahkoto me je odpeljala v različne kotičke sveta. Vredno branja, predvsem zaradi novih idej, ki omogočajo misliti in sanjati.

Barbara Marič

popotnica

Po mojih izkušnjah večina ljudi, ki piše o delu v tujini, izhaja iz čustvene prizadetosti, ko sta jih razočarali lastna kultura in država. V bistvu jim tujina predstavlja beg pred samim seboj. Maja pa v knjigi S trebuhom za kruhom izhaja iz notranje radovednosti, želje po širjenju obzorja in pretresavanju statusa quo. Napisana je kot objektivni priročnik za razbremenitev prvih korakov po poti v neznano, všeč pa bo tudi avanturistom, ki raje potujejo v udobju domačega kavča.

Jure Čuk

vizažist, Advise MyStyle

“Draga Mayita! Obljuba dela dolg. Izrazila bi svoje mnenje o knjigi “S trebuhom za kruhom”. Knjiga me je res pozitivno presenetila. V njej so zapisane vse koristne informacije in natančni napotki za delo v tujini, ki so lahko v pomoč vsakemu, ki si tega želi. Kar je meni pa še posebej všeč so zapisane tvoje (pa tudi od drugih 😉) dejanske izkušnje, razmišljanje, občutki… In to je tisto kar da knjigi dodano vrednost! Izkušnje iz “prve roke” so neprecenljive! Pa še sama bi takoj nekam spakirala in šla, če le ne bi imela redne zaposlitve. Skratka zelo koristen priročnik! Želim ti še veliko nadaljnih uspehov na tvojem popotovanju! ”

Neli Premrl

Če bi bila knjiga napisana pred časom bi se na lov za tovrstne dogodivščine zagotovo podala tudi sama, vsaj danes tako mislim 🙂 Punca, vso čast za pogum, meni kot mami pa si zelo razširila pogled izven in iznad.

Anja Vogrič

urednica portala potovanja.over.net

Želim ti, da dobiš nazaj toliko iskrenosti in pomoči, kot si ju ti namenila drugim v dobri veri, da jim to lahko spremeni življenje, če le hočejo. Tvoje misli in zgledi vlečejo in če bi bila mlajša, bi v današnji situaciji v Sloveniji, tudi sama zagotovo odšla v tujino s trebuhom za kruhom. Čim več novih navdihujočih doživetij, da boš imela še veliko novih zgodb!

Tatjana Bizjak

upokojenka

“Všeč mi je! Za boljšo predstavo so dodane še fotografije in slike (npr. zemljevid ZDA z označeno Severno Karolino, da nam ni treba gledati na Google Maps J). Kot zanimivost, raznolikost ali celo potrditev napisanega so navedene še izkušnje drugih ljudi.
Skratka, zelo zanimivo, veliko koristnih informacij, z navedb spletnih naslovov za iskalce zaposlitve v tujini.”

Lilijana Žnidar

“V knjigi avtorica iz lastnih izkušenj opiše prednosti in slabosti dela v ameriškem skavtskem taboru, izkušnje z ou – pair v Novi Zelandiji, delo v jahtni industriji, popotniško delo. Dodaja ogromno koristnih informacij, linke za dodatno koristno branje.
Veliko je osebnih nasvetov, polno pozitivnih spodbudnih misli. Daje nasvete za ugoden nakup letalskih kart, za prenočišča, za iskanje služb.
K vsemu temu dodaja še konkretne izkušnje mladih, ki so se odpravili v tujino.
Knjiga je zares uporaben pripomoček za tiste, ki nameravajo v tujino. Za začetek jih k temu spodbudi, jih otrese strahov, nato pa jim vliva samozavest in jim hkrati dodaja zares uporabne nasvete iz lastnih izkušenj.
Toplo jo priporočam vsem, ki se odpravljate v tujino – bodisi le popotniško bodisi z namenom, da se preživite.”

Luka Gobec

popotnik

mayita-200-200

Prejmi BREZPLAČNO KNJIŽICO

 

 

Vpiši se na e-novice in prejmi zanimivo knjižico 10 stvari, ki sem se jih naučila med življenjem in delom v tujini.

Uspešno ste se prijavili!

PRENESI