TELEVIZIJA

Oglejte si nekaj prispevkov na temo pohajkovanj, dela v tujini in pogovorov o knjigi.

RTV SLOVENIJA

Edinstven prispevek, kjer boste spoznali Majino življenje skozi dela v tujini in potovanja po najrevnejših in najbogatejših kotičkih sveta. Naj vam bo v navdih ali zgolj sproščen ogled!

RTV SLOVENIJA - ODDAJA TEDNIK

Oddaja Tednik: OGLEJTE SI ODDAJO

Edinstven prispevek, kjer boste spoznali Majino življenje skozi dela v tujini in potovanja po najrevnejših in najbogatejših kotičkih sveta. Naj vam bo v navdih ali zgolj sproščen ogled!

oglejte si kratek prispevek o meni in moji knjigi Esenca življenja na poti ter zanimiv pogovor o delu in življenju v tujini.

RTV SLOVENIJA - ODDAJA DOBRO JUTRO

Oddaja Dobro jutro: OGLEJTE SI ODDAJO (53:22)

Oglejte si kratek prispevek o meni in moji knjigi Esenca življenja na poti ter zanimiv pogovor o delu in življenju v tujini.

Za oddajo Turbolenca sem izdala nekaj napotkov kako do cenejše letalske karte in prenočišča na potovanjih.

RTV SLOVENIJA - ODDAJA TURBULENCA

Oddaja Turbolenca: OGLEJTE SI ODDAJO

Za oddajo Turbulenca sem izdala nekaj napotkov kako do cenejše letalske karte in prenočišča na potovanjih.

TV CELJE - ODDAJA ŽENSKA ARENA

Oglejte si prisrčen intervju z voditeljico Dragano, s katero sva se dotaknili tudi tem o ljubezni in osamljenosti na poti, predvsem pa govorili o prelepih trenutkih, ki se zgodijo na popotovanju v reven in bogat del sveta. O življenju na prestižni jahti pa do obujanja življenjskih spominov na Kambodžo. Nekaj besed tudi o mojih dveh knjigah S trebuhom za kruhom ter Esenca življenja na Poti.

TV 3 MEDIAS - ODDAJA OB KAVI

Oglejte si pogovor z gostiteljico Jasmino, s katero sva se dotaknili tem, kot so ljubezen na potovanjih, denar, delo za milijonarje in nekaj besed seveda tudi o knjigi Esenca življenja na poti.

Prejmi BREZPLAČNO KNJIŽICO

 

 

Vpiši se na e-novice in prejmi zanimivo knjižico 10 lekcij, ki sem se jih osvojila na potovanjih.

Uspešno ste se prijavili!

PRENESI