DELO NA PRIVATNI JAHTI

Kako se najbolje pripraviti na iskanje dela v prestižni jahtni industriji?

– Kako in kje pravzaprav sploh začeti v jahtni industriji,
– katera predznanja je potrebno imeti,
– katere tečaje je potrebno opraviti in kje jih opravite,
– kako napisati fantastičen in atraktiven CV
– kako zbrati vso potrebno dokumentacijo
– kako se odpraviti na Francosko riviero in pričeti z “dockwalking-om”
– kje na Francoski rivieri najti najbolj ugodno prenočišče
– kako se včlaniti v jahtne agencije in pristopiti do agentov
– kako pridobiti kontakte, ki vam bodo koristili
– veliko drugih trikov in nasvetov, ki vam bodo pomagali pri iskanju dela na jahti

V jahtni industriji delujem zadnja 4 leta, kjer sem opravljala pozicije; druge stevardese, stevardese/kuharice, osebne nutricionistke in glavne stevardese. Delo sem opravljala na manjših hitrostnih barkah dolžine 30m, pa vse do mega jaht dolžine 70m. Delala sem z velikimi imeni, kot so; družina Roberto Cavalli, MC Hammer, miss Brazilije in vse do arabske kraljeve družine.

Sedaj VSE svoje znanje in izkušnje predajam naprej nadobudni mladini, ki bi si želela po enaki poti. Delo na jahti ni za vsakogar, saj je na preizkušnji tvoja mentalna moč, samoiniciativnost in delo v stresnem in dolgem delavniku. A vse se venomer poplača v najboljši možni obliki, če smo le pripravljeni v to nekaj vložiti.

Naj vas navduši motivacijska zgodba moje dobre prijateljice Ilze Brand: Dockwalking in delo stevardese na privatni jahti.

PRIJAVNINA: 75 eur(osebno svetovanje) / 45 eur(delavnica) info@mayita.si
DARILO: Vsak udeleženec dobi svoj izvod knjige S trebuhom za kruhom (v vrednosti 16,90eur) in 20% popust pri nakupu knjige Esenca življenja na poti.

Delo na privatni jahti

Ker se odločam se za delo v jahtni industriji, sem Majo kontaktirala preko njene spletne strani. Presenetil me je njen ažuren odgovor in pripravljenost za svetovanje takoj ko sem to potrebovala. S prijetnim klepetom mi je podrobneje predstavila delo v jahtni industriji, stvari mi je povedala iz prve roke. Pritegnil me je njej preprost, a strokoven pristop do svetovanja in ji zaradi njenih izkušenj popolnoma zaupam.
Ko se odločiš za akcijo, potrebuješ samo pravo usmeritev in pravega človeka – potrebuješ Majo – saj te popolnoma podpre in navda s pozitivno energijo – kljub temu pa predstavi realno sliko o delu. Če kakšen stavek opiše njo, je to: »Follow your dreams, wherewer they lead!«
Kar pa je super, še vedno sva v kontaktu in mi je z odgovori na voljo kadarkoli jo potrebujem!
Eva

Eva Lavtar

študentka

“Leta 2011, sem preko znanca slišala za Majo, katera dela na privatnih jahtah. Čeprav sem več let delala na ladjah, sem po tihem močno hrepenela po jahtni industriji. Kljub temu, da je od tega minilo več let, nisem nikoli zares obupala nad to idejo. Moja želja je bila še močnejša, odkar sva se spoznali tudi v živo, pred 1 letom. Maja mi je podala veliko informacij, ki jih mora vedeti vsaka kandidatka, ki se odpravlja na pot na francosko riviero. Za to je potrebnega veliko truda, časa, volje in predvsem poguma. Kljub temu, da je tudi sama trenutno na jahti, mi je vsakič svetovala ali pomagala pri dodatnih vprašanjih, ki sem jih imela. Maja, hvala ker si mi pomagala do uresničitve mojih dolgoletnih sanj!”

Maša okorn

stevardesa na privatni jahti

GALERIJA

Delo na privatni jahti

DELO NA LADJI www.tomazgorec.si

SLOVENKA, KI DELA NA LUKSUZNI JAHTI Siol.net

Prejmi BREZPLAČNO KNJIŽICO

 

 

Vpiši se na e-novice in prejmi zanimivo knjižico 10 lekcij, ki sem se jih osvojila na potovanjih.

Uspešno ste se prijavili!

PRENESI