SEMINARJI IN PREDAVANJA

V svojih 10-ih letih sem predavala večinoma študentskim organizacijam, šolam, knjižnicam in veliko predavanj priredila v lastni režiji.

Maja, popotnica, avtorica knjige in še veliko bi lahko naštevala, ki sva se spoznali na enem izmed njenih predavanj, naju je vodilo življenje naprej tako, da sva ohranjali stik. Ja tudi predava in super se znajde v tem. Med vsem tem časom do izida knjige je zopet malo odvihrala ven čez mejo, tudi mejo svojega udobja in prišla nato nazaj v kokoško. Ves ta čas sva si izmenjali kakšno informacijo, z veseljem mi je podelila njeno znanje in kakšno prigodo. Na to pa je prišel dan izida njene knjige, Esenca življenja na poti. Knjiga ima zares čudovito sporočilo, kjer nas vse vzodbuja, da sledimo sebi, dovolimo si zaupati in vsakdo naj si dovoli dodajati lastnim izkušnjam svoje začimbice. Pogumno in s strastjo. V knjigi beremo njene občutke, misli in dogodivščine, ki jih je doživela na popotovanjih. Dnevi so bili od prijetnih do malo manj, vendar se ni ustavila v raziskovanju in sledi še naprej svojim srčnim željam. Knjiga je meni posebno prijetna, zaradi vsebine, avtorice, vodnika skozi sebe. Imam jo seboj v kovčku, na moji dogodivščini. Zakaj? V primeru, ko rabim zdravilo lahko pogledam recept smile emoticon včasih je to prebranih nekaj vrstic, drugič pa grem v kuhinjo.

Teja Okoliš

prijateljica

Leta 2011, sem preko znanca slišala za Majo, katera dela na privatnih jahtah. Čeprav sem več let delala na ladjah, sem po tihem močno hrepenela po jahtni industriji. Kljub temu, da je od tega minilo več let, nisem nikoli zares obupala nad to idejo. Moja želja je bila še močnejša, odkar sva se spoznali tudi v živo, pred 1 letom. Maja mi je podala veliko informacij, ki jih mora vedeti vsaka kandidatka, ki se odpravlja na pot na francosko riviero. Za to je potrebnega veliko truda, časa, volje in predvsem poguma. Kljub temu, da je tudi sama trenutno na jahti, mi je vsakič svetovala ali pomagala pri dodatnih vprašanjih, ki sem jih imela. Maja, hvala ker si mi pomagala do uresničitve mojih dolgoletnih sanj! Bon voyage

Maša Okorn

stevardesa in popotnica

Mayitina potopisna predavanja (kot tudi ona sama) so nekaj posebnega. S svojo strastjo in srčnostjo te popelje na drug konec sveta in te navdihne. Pokaže, da svet le ni tako velik in da smo si vsi skupaj bolj podobni kot pa različni. S svojimi izkušnjami pa poskrbi, da so predavanja vedno zanimiva, bogata in zabavna.

Žan Anderle

prijatelj, Bloger o glasbi

Majo sem na videz poznala prej, bolje pa sem jo spoznala na njenih predavanjih o zdravi prehrani, kjer me je s svojim nastopom takoj prepričala in prevzela. Njen umirjen, vendar entuziastičen način govora prepriča še najbolj zahtevnega poslušalca. Je iskrena, srčna, njena potovanja pa zabavna in polna čudovitih dogodivščin. Izredno velik vpliv pa je name naredila z pozitivnim odnosom do življenja in izrednimi motivacijskimi sposobnostmi!

Alenka Klinar

fotografinja, A K photography

Uživaj draga Maja, uživaj in kreativno in pogumno dalje!
Ne veš kolikokrat, ko sem že skoraj obupala, ko ti srce poka, ker sem šla skozi isto bolečino kot ti, kar si nam rekla na tvojem predavaju, ko se ti srce zlomi in vse sanje in vse kar je vnaprej sestavljeno se razpade…in potem sem vzela tvojo knjigo v roke in mi je dala upanje, pogum in navdih, da sem šla dalje in nehala jokati.

Margareta Jakovac

popotnica in BaZi izvedenka

mayita-200-200

Prejmi BREZPLAČNO KNJIŽICO

 

 

Vpiši se na e-novice in prejmi zanimivo knjižico 10 stvari, ki sem se jih naučila med življenjem in delom v tujini.

Uspešno ste se prijavili!

PRENESI