Podkast

POTOVANJA IN DELO V TUJINI

Moj “passion project”, ki se je razvil iz otroške želje, da bi postala radijska voditeljica. Deluje že tretje leto, pridobil je podporo poslovnih partnerjev in ustvaril skupnost nadobudnih, ki se želijo podati v svet.

Z gosti naslavljamo teme o možnostih dela v tujini, avanturističnih potovanjih, duhovnih odmikih-retreatih, digitalnem nomadstvu, delu na jahti in o skrbi zase. Podkast ustvarjamo z namenom, da navdihnemo in dokažemo, da je uspeh neizbežen, ko se zanj potrudimo, smo proaktivni ter verjamemo vase in v svojo vizijo.

E-tečaji

Za vse, ki se odpravljate na delo v lastni režiji, izmenjavo, pripravništvo, želite postati digitalni nomad ali član posadke na jahti.

Consulting & Premium CV

INDIVIDUALIZIRAN PRISTOP ZA KONKURENČEN TRG DELA V TUJINI

Osebno svetovanje na področju vstopa v jahtno industrijo, v “private service” industrijo in napredovanja kariere v jahtni industriji. Sestava premium CV, ki vsebuje moderni ‘one page’ življenjepis, motivacijsko pismo, video CV, portofolio in pregled vseh priporočil in podpornih dokumentov.

*zaradi individualizirane obravnave je na voljo omejeno število mest na leto.

Delo v tujini

Najbolj pomembne tematike o katerih se pogovarjamo na Instagramu mayita.si

Potovanja

Zapisi iz mojih najljubših krajev med delom na jahti, iz samostojnih potovanj ter retreatov

O MENI IN POSLANSTVO

Maja Novak

Moja vizija je navdihovati nad delom v tujini, saj s to izkušnjo postanemo samostojni, odgovorni, odprti in samozavestni. Razvijemo sodoben pristop k delu in zvišamo svojo konkurenčnost na domačem trgu dela.

Rada pripovedujem o osebni rasti skozi potovanja, skrbi zase in za svoje zdravje. Z izkušnjo avtentičnih potovanj postanemo bolj hvaležni, lažje usmerimo življenje na pravo pot in tudi odkrijemo svoje potenciale.

Kaj pravijo moje stranke in poslušalci?

Prijava na e-novičke

NE ZAMUDI AKTUALNIH NOVOSTI

Vsak teden ti pošljem e-novičke o aktualnih novostih na mayita.si, novih epizodah podkasta in navdihujočih zgodbah kandidatov iz tujine.