Podkast

POTOVANJA IN DELO V TUJINI

Potovanja in delo v tujini je dobro poslušan slovenski podkast, ki deluje že več kot dve leti. V pogovorih z gosti delimo nasvete in praktične napotke o delu v tujini in osebni rasti skozi potovanja. Pogovarjamo se o digitalnem nomadstvu, delu na jahti in o skrbi zase ter za svoje zdravje.

E-tečaji

Udeleži se e-tečajev, če se odpravljaš na delo v lastni režiji, izmenjavo, pripravništvo, želiš postati digitalni nomad ali član posadke na jahti.

Potovanja

Zapisi iz mojih najljubših krajev med delom na jahti, iz samostojnih potovanj ter retreatov

Delo v tujini

Programi dela v tujini, napotki in motivacija za uspešno in varno pot v tujino ter tematike o katerih se pogovarjamo na Instagramu mayita.si

O MENI IN POSLANSTVO

Maja Novak

Moja vizija je navdihovati nad delom v tujini, saj s to izkušnjo postanemo samostojni, odgovorni, odprti in samozavestni. Razvijemo sodoben pristop k delu in zvišamo svojo konkurenčnost na domačem trgu dela.

Rada pripovedujem o osebni rasti skozi potovanja, skrbi zase in za svoje zdravje. Z izkušnjo avtentičnih potovanj postanemo bolj hvaležni, lažje usmerimo življenje na pravo pot in tudi odkrijemo svoje potenciale.

Kaj pravijo moje stranke in poslušalci?

Prijava na e-novičke

NE ZAMUDI AKTUALNIH NOVOSTI

Vsak teden ti pošljem e-novičke o aktualnih novostih na mayita.si, novih epizodah podkasta in navdihujočih zgodbah kandidatov iz tujine.