E-knjižnica

E-tečaji za vse ki se odpravljate na delo v lastni režiji, na izmenjavo, pripravništvo ali prostovoljstvo. Za digitalne nomade in posadko.

Dela v tujini

Programi dela v tujini v moji organizaciji in organizaciji mojih partnerjev, ki ti jih neskončno priporočam.

Podkast

POTOVANJA IN DELO V TUJINI

Potovanja in delo v tujini je dobro poslušan slovenski podkast. Z gosti delimo nasvete in praktične napotke o delu v tujini in osebni rasti skozi potovanja. O digitalnem nomadstvu, yachtingu in o skrbi zase ter za svoje zdravje.

Mentorstvo delo v tujini

Pisanje življenjepisa

PRIPRAVA PREMIUM CV IN MOTIVACIJSKEGA PISMA ZA DELO V TUJINI

Strankam in kandidatom za delo v tujini vedno polagam na srce, kako ne smejo podcenjevati pomembnosti življenjepisa za delo v tujini. V tujini je konkurenca za kvalitetna delovna mesta ‘ubijalska’. Predstaviti se morajo s strokovnim in modernim življenjepisom, ki je usmerjen v pozicijo na katero se prijavljajo. Ob tem je potrebno predložiti vrsto drugih papirjev in dokumentov. Pri podjetju Pisanje življenjepisa pomagamo strankam, da s pomočjo urejene dokumentacije pridobijo željeno delovno mesto v tujini. 

*zaradi butičnosti in personalizacije na voljo je omejeno število terminov na mesec

Tematike

Pomembne tematike, o katerih se pogovarjamo s poslušalci in sledilci na Instagramu mayita.si, ti bodo v neskončno pomoč!

O MENI IN POSLANSTVO

Maja Novak

Moja vizija je navdihovati nad delom v tujini, saj s to izkušnjo postanemo samostojni, odgovorni, odprti in samozavestni. Razvijemo sodoben pristop k delu in zvišamo svojo konkurenčnost na domačem trgu dela.

Rada pripovedujem o osebni rasti skozi potovanja, skrbi zase in za svoje zdravje. Z izkušnjo avtentičnih potovanj postanemo bolj hvaležni, lažje usmerimo življenje na pravo pot in tudi odkrijemo svoje potenciale

Kaj pravijo moje stranke in poslušalci?

Prijava na e-novičke

NE ZAMUDI AKTUALNIH NOVOSTI

Vsak teden ti pošljem e-novičke o aktualnih novostih na mayita.si, novih epizodah podkasta in navdihujočih zgodbah kandidatov iz tujine.