ESENCA ŽIVLJENJA NA POTI (2015)

Življenjske pripovedi nadobudne mlade popotnice, ki vam bodo odprle srce

Maja Novak je pri 22 letih, ko doma preprosto ni več videla priložnosti za mentalno, duhovno in poslovno rast, pustila vse in se sama odpravila v neznano. Raziskala je ogromno kotičkov našega planeta, zato so glavni akterji v knjigi ljudje, s katerimi je spletla globoke vezi in od katerih se je učila tistih najbolj skritih in neodkritih resnic o življenju.

Knjiga vas popelje v svet domačinov in čudovitih ljudi, ki so jo posvojili in vzeli za svojo, ko je postala del njihovega domačega vsakdana. V knjigi so zapisane zgodbe, ki jih je doživela, in sicer vse od romantičnega latinskega sveta Karibov in Mehike pa do skrivnostnih in kulinaričnih kotičkov Azije.

Tu so izkušnje, ki so nastale ob njenem delu v ZDA, na Novi Zelandiji in tudi tiste, ki so nastale v svetu ekstremno bogatih milijarderjev, ki uživajo na prestižnih morskih lepoticah. Knjiga vam bo dala širši vpogled v svet in v razmišljanja različnih ljudi, obenem pa poglobila vaše razmišljanje o sebi, če boste to želeli. Navdušila vas bo nad potovanji in vas opogumila, da se lotite tistega, za kar živi vaše srce.

Da si v življenju privoščite vse kar si zaslužite in da ste pri tem ponosni nase in na to, kar ste dosegli.

Knjiga je razprodana. Na voljo v vseh knjižnicah po Sloveniji.