Ninina zavidljiva izkušnja življenja in dela kot au-pair v ZDA

Na delo v tujino kot au-pair sem se vrsto let nazaj odpravila tudi sama, tokrat pa vam predstavljam hrabro Nino, ki jo je pot zanesla v ZDA, kjer je opravljala delo kot au-pair kar v dveh amriških mestih. Zelo navdušujoča zgodba vredna branja!

V Sloveniji postaja vse bolj priljubljena ideja “Gap Year” – največkrat gre za obdobje enega leta, ko si študentje oz. mladi med študijem ali po njem vzamejo prosto celo leto in potujejo na delo v tujino. Izkušnjo nato kombinirajo s potovanji, a se za to odločijo predvsem zaradi izboljšanja znanja tujega jezika, učenja samostojnosti in pridobivanja širšega pogleda na svet. Ne smemo pozabiti, da nam potovanja bogatijo um in srce ter se tako domov vrnemo z novimi izkušnjami in predvsem nepozabnimi spomini.

nadaljevanje članka preberite tu: Ninina zavidljiva izkušnja življenja in dela kot au-pair v ZDA

V TUJINI SE NE CEDITA MED IN MLEKO

Velikokrat dobim na svetovanje študente, ki živijo v utvari, da bo v tujini vse drugače, ne bo problemov, ne bo teženja staršev in denar bo kar padal iz milega neba. Realnost pa je dokaj drugačna.

Coffee Meeting S TREBUHOM ZA KRUHOM

Na coffee meetingih se pogovarjamo o potovanjih, delu v tujini in vseh priložnostih, ki jih svet ponuja mladim (po srcu).

Ninina zavidljiva izkušnja življenja in dela kot au-pair v ZDA

Na delo v tujino kot au-pair sem se vrsto let nazaj odpravila tudi sama, tokrat pa vam predstavljam hrabro Nino, ki jo je pot zanesla v ZDA, kjer je opravljala delo kot au-pair kar v dveh ameriških mestih. Zelo navdihujoča zgodba vredna branja!

16,90 EUR + BREZPLAČNA POŠTNINA

S TREBUHOM ZA KRUHOM
Se želiš odpraviti na delo v tujino in bi izkusil/a nepozabno izkušnjo? V tej knjigi ti zaupam popolnoma VSE informacije, kako Čim HITREJE in čim CENEJE v tujino! Samo še naslednjih 14 dni vam ponujam brezplačno poštnino. Pohiti!
*plačilo preko TRR/po povzetju/Paypal