Skip to content Skip to footer

#22 Zimsko življenje v Dalmaciji, (ne)navezanost ter slovo od prijateljev na poti (monolog)

Potovanja in delo v tujini
Potovanja in delo v tujini
#22 Zimsko življenje v Dalmaciji, (ne)navezanost ter slovo od prijateljev na poti (monolog)
/

V 22. epizodi je na vrsti moj monolog o aktualnih temah o katerih smo debatirali v privatnih sporočilih in e-mailih v mesecu marcu. Solo epizoda je izrednega pomena saj v njej delim tako vaše in moje mnenje in skupna opažanja ter zaključke, sicer pa bi te teme ostale samo med nami.

Zelo veliko me sprašujete kako izgleda življenje v Dalmaciji, natančneje v Makarski in ali je destinacija primerna za digitalne nomade. Na vse to vam odgovorim v tem monologu in podkrepim dejstva s svojimi pozitivnimi in tudi negativnimi vidiki življenja na tej destinaciji.
V drugem delu pa se osredotočim na temo, ki vas teži veliko bolj kot pa sem predvidevala. Namreč, ko potujemo se velikokrat navežemo na ljudi, ki jih srečamo na poti ali s sodelavci s katerimi opravljamo delo v tujini. Slej, ko prej pride čas za odhod in slovesa znajo biti zelo boleča saj smo z nekaterimi  stkali posebne niti in ustvarili globoka prijateljstva. Kako sem se s tem soočala jaz in zakaj je sčasoma to postalo lažje, pojasnim v tej epizodi.

“Morda pa razhod tako zelo boli, ker nismo v polnosti užili odnosa, ko smo za to imeli priložnost”

Uživajte med poslušanjem.

Če želiš postati donator podkasta:
– Paypal donacija
– ETH wallet: 0xee804FA5f5e08a5F3A21b62502d1c2F257f9443B
_______________
Če te zanima delo v tujini:
– delo v Grčiji
– delo v Švici
– delo na jahti
________________
Za vse poslušalce podkasta sta obe knjigi s popustom in ju NAJDEŠ TU
________________
Najdete me na: www.mayita.si in na Instagramu: mayita.si

Donacije

Vsaki stvari, ki se je v življenju lotim, na začetku postavim namen in cilj.

Eden od namenov in ciljev tega podkasta je bil tudi  ta, da je projekt izraz hvaležnosti, ki jo čutim do tega, da lahko ustvarjam, da sem bila rojena v družini, ki mi je omogočila varno otroštvo in v državi, ki mi je dala potni list, s katerim lahko potujem praktično po vsem svetu in imam možnost izbire.

Marsikdo te priložnosti nima.

10% od donacije bom tako namenila projektu Ela, ki ga vodi prijateljica Jana Dular v Keniji, kjer se zavzema za izobrazbo in boljšo prihodnost otrok in mladostnikov v Keniji in Malaviju.

Donacijo opraviš prek Paypala (nič hudega, če nimaš uporabniškega računa, saj je možnost plačila s katerokoli kartico). Odločiš se lahko za enkratno podporo ali pa za donacijo v obliki rednih mesečnih nakazil.

Hvala in welcome aboard!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.