Skip to content Skip to footer

#10 Novoletna epizoda o načrtih za leto 2022

Potovanja in delo v tujini
Potovanja in delo v tujini
#10 Novoletna epizoda o načrtih za leto 2022
/

10. epizodo sem snemala na balkonu stanovanja v Makarski, kjer trenutno živim. V zadnjih dneh so namerili rekordne temperature in zdi se mi kot, da je poletje zopet z nami, zima pa je ostala v letu 2021.
Tokrat prosto govorim o nekaterih novih pogledih, ki mi jih je odprlo leto 2021 in o načrtih ter spuščanju kontrole v letu 2022.

Ob tem bi se rada zahvalila vsakemu izmed vas, ki pripomorete, da ta podcast obstaja. S tem, ko ga poslušate, priporočate dalje in puščate komentarje.
Vse lepo v 2022 želim vsakemu od vas in naj bo to leto polno izpolnjenih sanj in želja 😉

Mayita
www.mayita.si
IG: mayita.si

Donacije

Vsaki stvari, ki se je v življenju lotim, na začetku postavim namen in cilj.

Eden od namenov in ciljev tega podkasta je bil tudi  ta, da je projekt izraz hvaležnosti, ki jo čutim do tega, da lahko ustvarjam, da sem bila rojena v družini, ki mi je omogočila varno otroštvo in v državi, ki mi je dala potni list, s katerim lahko potujem praktično po vsem svetu in imam možnost izbire.

Marsikdo te priložnosti nima.

10% od donacije bom tako namenila projektu Ela, ki ga vodi prijateljica Jana Dular v Keniji, kjer se zavzema za izobrazbo in boljšo prihodnost otrok in mladostnikov v Keniji in Malaviju.

Donacijo opraviš prek Paypala (nič hudega, če nimaš uporabniškega računa, saj je možnost plačila s katerokoli kartico). Odločiš se lahko za enkratno podporo ali pa za donacijo v obliki rednih mesečnih nakazil.

Hvala in welcome aboard!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.