Predavanja

V desetih letih sem izvedla več kot 150 predavanj v študentskih organizacijah, šolah, knjižnicah, na raznih dogodkih ter nekaj predavanj priredila tudi v lastni režiji. Ker sem le 4x na leto v Sloveniji, me prosim kontaktirajte nekaj tednov vnaprej.

Teme, ki jih predavam:

  • Od solo potovanj z nahrbtnikom do dela za kraljevo družino.

V predavanju predstavim svojo 15-letno zgodbo življenja in dela v tujini. Kako sem se s 500 evri in brez finančne pomoči družine vkrcala na prvo letalo in sem nato z vztrajnostjo, delom na sebi, nenehnimi odpovedovanji, z goro dodatnih izbraževanj in učenjem preko mentorjev, dosegla uspeh za katerega si nisem niti predstavljala, da je mogoč. Naj poslušalcem predavanja ozavestim misel, da je v življenju mogoče veliko več kot pa v kar morda trenutno verjamemo.

​​

  • Življenje in delo med najbogatejšimi

To je zelo delikatna tema o kateri ne govorim veliko. Namen predavanja je predstaviti način življenja najbogatejših in način njihovega razmišljanja o denarju in o svetu. Pripovedovati navdihujoče zgodbe, ki sem jih z zanimanjem poslušala, ko sem z njimi klepetala med delom na jahti. Verjamem namreč, da se lahko od vsakega človeka na tem svetu nekaj naučimo in tako svoje življenje še bolj oplemenitimo. Mogoče vam odkrijem zavedanje, da je naš 'mindset' tisti, ki nas pripelje do večjega uspeha in zadovoljstva v našem življenju.

  • Kako z zmagovalnim življenjepisom dobiti službo, ki si jo želimo​

To ni klasično predavanje o tem kaj na življenjepis napisati in česa ne. To je predavanje o tem kako pridobiti zmagovalno in prodajno miselnost, pogledati potek zaposlovanja iz zornega kota delodajalca ter kako na jedrnat in skrbno načrtovan način skomunicirati svoje dosežke, izkušnje in želje. Po tem predavanju bodo poslušalci popolnoma spremenili  pogled na življenjepis in na ta list papirja gledali z enormnim spoštovanjem.

Njen umirjen, vendar entuziastičen način govora prepriča še najbolj zahtevnega poslušalca. Je iskrena, srčna, njena potovanja pa zabavna in polna čudovitih dogodivščin. Izredno velik vpliv pa je name naredila z pozitivnim odnosom do življenja in izrednimi motivacijskimi sposobnostmi!

Mayitina potopisna predavanja (kot tudi ona sama) so nekaj posebnega. S svojo strastjo in srčnostjo te popelje na drug konec sveta in te navdihne. Pokaže, da svet le ni tako velik in da smo si vsi skupaj bolj podobni kot pa različni. S svojimi izkušnjami pa poskrbi, da so predavanja vedno zanimiva, bogata in zabavna.

Ne veš kolikokrat, ko sem že skoraj obupala, ko ti srce poka, ker sem šla skozi isto bolečino kot ti, kar si nam rekla na tvojem predavaju, ko se ti srce zlomi in vse sanje in vse kar je vnaprej sestavljeno se razpade…in potem sem vzela tvojo knjigo v roke in mi je dala upanje, pogum in navdih, da sem šla dalje.

Alenka Klinar

Žan Anderle

M. Jakovac

11062b_fd5c21cdc57f4b19b00f8ec0988396fe_
olga-o-1nrY9CLAGcI-unsplash.jpg
IMG_7096_edited.jpg

Pretekle lokacije predavanj

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Bled

✈ Poletna finančna šola za dijake v organizaciji Moje Finance

✈ Zavod za kulturo in šport Murska Sobota
✈ Popotniški festival DIA FEST, Ljubljana
✈ Festival Stična
✈ Akademija za prihodnost, Portorož
✈ Univerza za tretje življenjsko obdobje, Domžale

✈ ŠOUM, Maribor
✈ Turistično Društvo Naklo
✈ KUD Trzin
✈ TD Bohinj
✈ BMC Bled
✈ STA Caffe Ljubljana
✈ knjigarna Zdaj, Ljubljana
✈ Mestna knjižnica Otona Župančiča Ljubljana
✈ knjižnica Gameljne
✈ knjižnica Vrhnika
✈ knjižnica Prežihovega Voranca, Ljubljana
✈ knjižnica Kamnik
✈ knjižnica Celje
✈ Knjižnica Hrušica

✈ Knjižnica Bled

✈ Knjižnica Radovljica
✈ Knjižnica Žiri
✈ Knjižnica Tržič
✈ Knjižnica Logatec
✈ Grajski park Vitez, Logatec

✈ KRŠ Radovljica
✈ KŠK Kranj
✈ MCJ Jesenice
✈ Hostel Celica Ljubljana
✈ Hostel Tresor Ljubljana