MOTIVACIJSKO PREDAVANJE

Potovanja in delo v tujini

Predavanja me spremljajo že od mojega prvega popotovanja v Maroko pri 19-letih, ko sem prvič stopila pred občinstvo in preko fotografij, ki sem jih ujela na poti, predstavila svet skozi svoje oči. Takrat sem se zaljubila v to, da podajam informacije iz prve roke in navdušim goste z življenjskimi zgodbami s poti. Na svojih popotovanjih sem doživela in videla lepo in grdo. Živela sem v deželah tretjega sveta med ljudmi, ki imajo komaj za preživetje in bila priča svetu in vsakdanu najbogatejših na luksuznih jahtah. Ta kontrast te sprva prizadane, nato pa ga pričneš sprejemati kot del sveta, ki smo si ga ustvarili sami.

Potovanja so bila le redkokdaj počitnikovanje, temveč sem se med raziskovanjem novih krajev polotila tudi dela v tujini in prostovoljstva. Seveda so bili poti mojih sanj tudi trenutki žalosti in osamljenosti. A prav vse v življenju lahko preobrazimo v nekaj pozitivngea in večjega. Vse te vsesvetovne izkušnje sem vzela kot pozitiven doprinos k grajenju svojega karakterja.

Naj moj način življenja, odkrivanje sveta in odkrivanje sebe ter svojih potencialov, v vas zatli iskrico, da se česa podobnega lotite tudi sami.

Trajanje predavanja: 1 ura

Motivacijsko predavanje

Prejmi BREZPLAČNO KNJIŽICO

 

 

Vpiši se na e-novice in prejmi zanimivo knjižico 10 lekcij, ki sem se jih osvojila na potovanjih.

Uspešno ste se prijavili! PRENESI