Skip to content Skip to footer
moje resnice o življenju in potovanjih

Knjige

Esenca življenja na poti

PRELISTAJ KNJIGO TUKAJ

Maja je pri 22 letih, ko doma preprosto ni več videla priložnosti za mentalno, duhovno in poslovno rast, pustila vse in se sama odpravila v neznano.

Postala je popotnica.

Raziskala je kar nekaj kotičkov našega planeta, glavni akterji v knjigi pa so ljudje, s katerimi je spletla globoke vezi in od katerih se je učila tistih najbolj skritih in še neodkritih resnic o življenju.

Knjiga nas popelje v svet domačinov in čudovitih ljudi, ki so jo posvojili in vzeli za svojo, ko je postala del njihovega domačega vsakdana.

V knjigi so zapisane zgodbe, ki jih je doživela, in sicer vse od romantičnega latinskega sveta Karibov in Mehike do skrivnostnih in kulinarično zanimivih kotičkov Azije. Tu so izkušnje, ki so nastale ob njenem delu v ZDA, na Novi Zelandiji in tudi tiste, ki so nastale v svetu ekstremno bogatih milijarderjev, ki uživajo na prestižnih morskih lepoticah.

Knjiga vam bo dala širši vpogled v svet in v razmišljanja različnih ljudi, obenem pa poglobila vaše razmišljanje o sebi, če boste to želeli. Navdušila vas bo nad potovanji in vas opogumila, da se lotite tistega, za kar živi vaše srce, da si v življenju privoščite vse, kar si zaslužite in da ste pri tem ponosni nase in na to, kar dosegate.

Cena: 21,90 € + poštnina

S trebuhom za kruhom

PRELISTAJ KNJIGO TUKAJ

S to knjigo želim, da vsi mladi, ki ste željni novih izkušenj in pripravljeni delati, dobite vpogled v življenje in delo v tujini ter se s trebuhom za kruhom odpravite tudi sami, če si to želite.

Predstavljam svoje zgodbe o delu v ameriškem skavtskem kampu in opravljanju dela au-pair na Novi Zelandiji, izkušnje moje prijateljice, ki je delala v Kanadi, in izkušnje iz dela na prestižnih zasebnih jahtah.

Nekaj informacij tudi o edinstveni izkušnji Helpx na Novi Zelandiji in popotniškem delu v hostlu v Mehiki. Ob tem ponujam tudi obilo motivacije, da bo pot do kruha v tujini čim hitrejša in učinkovitejša, kruh pa slastno hrustljav in mamljivo dišeč! Vse sem napisala iz svojih lastnih izkušenj, vi pa zase vzemite tisto, kar želite spraviti v prakso.

Priročnik je napisan v sodelovanju z mojimi prijatelji, sodelavci in delodajalci v tujini, ki so velikodušno delili svoje mnenje in nasvete glede različnih del.

Namen te knjige je vzbuditi zavedanje, da navkljub vsesplošni prepričanosti o krizi vedno obstajajo še druge možnosti in poti, če smo jih le pripravljeni uvideti in za to nekaj tudi narediti!

Cena:  16,90 € + poštnina


Akcijska cena paketa obeh knjig : 40,30 33,00 EUR 

(na voljo obe knjigi tudi v digitalni obliki)

Plačilo se izvede preko izdanega računa, ki ga pošljem na vaš e-mail.

Naročilo knjig

Izpolni spodnji obrazec in naroči knjigi.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.